A Tankcsapda előzenekara botrányos és korrupcióellenes klipet hozott ki!

„Kétszínűség és kizsákmányolás jellemzi mostanában a világot, és ez ellen szeretnénk felszólalni.” – nyilatkozta Schrott Péter, a zenekar énekese. “Úgy érezzük, hogy hallatnunk kell a hangunkat a világ eseményei kapcsán. Sajnos a visszafogott üzeneteket nehéz meghallani. Ezért úgy döntöttük hogy hangosabban, nyomatékosabban szólunk, mint eddig bármikor!”

A FCKN Liar videoklipje a YouTube-on

Lázongó gyurma figurák, sztriptízelő harisnyakötős politikus a korrumpálóival, és őselemként tomboló zenészek. A Tankcsapda szilveszteri előzenekara, a Schrott Péter vezette Continoom botrányos, de gondolatébresztő klipet hozott ki FCKN Liar címmel. A fiúk nem kötöttek kompromisszumokat: professzionális nemzetközi stábbal dolgoztak. Az animációt a lengyel Martyna Koleniec készítette, a képanyagokat Szondi Zsolt Krisztián és Lauter Attila rögzítette, míg az utómunka Vörös Renátót dicséri. A hanganyag és a keverés a Flameborn Studioban készült, míg a mastering egy direkt erre specializálódott holland stúdióban.

A forgatás során keverték a speciális effekteket, a gyurma figurákkal készített stop-motion animációt és a klasszikus felvételeket. A végeredmény egy pofátlanul odamondós dal, egy korrupció-ellenes klip, és a felismerés, hogy az ember a változó világ igazságtalanságait szemlélve egész nap ezt dúdolja. Már ha bírja hangerővel!

Schrott Péter, Continoom Zenekar