FUSION NIGHT – DivideD, Kr3ll, Continoom

Fusion Night a Crazy Mamában 2018.05.04. – Csak azoknak akik nem az átlagos koncerteket szeretik

Nagyon extrém buli ígérkezik a Crazy Mamában. Most a divideD frontemberét kaptuk el, hogy válaszoljon! Megtette…

DivideD

Hogy alakult a zenekar, kikből áll és ők mivel foglalkoznak civilben?

Üdvözöljük az olvasókat innen 2124ből! Igazából ez egy tudományos kísérlet, bassz és elektronikus rezonanciával végtelen energiát próbálunk előállítani.
Sol civilben egy neves tudós, aki a doktorátusát kibernetikus implantátumokból szerezte. PsyKlone egy kissé hangyás, az összeesküvéselméletek az agyára mentek, de remek arc, főleg az új arclemezeivel. Belmont vámpírvadász volt még anno az 1400as években, ráadásul ő már meg is halt. Stalkhernek kicsit agyára ment a zsoldoslét, jót tesz neki egy kis dobolás. v0id pedig most fejvadászkodik, civilben egész egyszerüen egy bazinagy antianyag felhő.

Miért használtok maszkokat, arcfestést a színpadon?

Nade kérem, miért tennénk ilyet? Mi így nézünk ki. Furcsa hogy a közértben is ezt kérdezték tegnap, van valami az arcomon?

divideD – Wormhole

Mióta is ismerjük egymást? Honnan is?

Egy Belmontra megtévesztésig hasonló énekes, jó haver Schrott Petivel, együtt Vazul véréznek. Volt közös rádióműsoruk is. Schroti párszor összekeverte őket, így igazából csak ráuntunk, hogy folyton azt magyaráztuk, hogy ez nem a Jósa Tamás. Így azt mondtuk egy idő után, hogy jó, jólvan, ismerjük egymást. Szia Schrott! Legyen, játszunk akkor együtt, na. Jeez.

Hogy jött létre az első Fusion Night?

Egy Sztálinnak álcázott Neovámpírt kellett kiugrasztani a bokorból, hogy aztán Belmont jól lekéselje, és úgy tudtuk, hogy valamelyik nagykövetségen bujkál a piszok az Andrássyn… Ezért a két fúziós zenekarral nyomtunk egy estét a Backstage-ben, hátha ez majd kiugrasztja, mert az ilyenek nagyon nem szeretik a zenei stílusok fúzióját. Nem sikerült, nem kaptuk el. Most úgy tudjuk, szórakozni indul majd a Gubacsira, teszünk még egy próbát

Közös dal?

Hát arra könnyen lehet hogy még vármi kell, egyenlőre a saját magunk által bazimagasra tett lécet próbáljuk megugrani.

Miért érdemes elmenni a Crazy Mamába?

Mert játszunk.

Mitől lesz egyedi és kihagyhatatlan ez a koncert?

Mert ott játszunk.

Nektek van még kérdésetek? Ha igen, ha nem találkozunk a Crazy Mamában május 04-én! FUSION NIGHT IIII.

 
Fusion Night