LET’S ROCK FOR ANIMALS!

Véresszájú metálzenészek az állatokért

Lesz egy jótékonysági koncert..

… ahol a Continoom Zenekar a zenéjét adja, és korántsem a koktélruha lesz a dresscode!
Continoom- Schrott Péter
2018 április 07-ét sürgősen tetováld be a naptáradba! Fényesítsd ki a kedvenc cipődet, vedd elő a rockosabbik énedet, és irány az S8 Underground Club! A jótékonysági koncert teljes bevétele a Tetovált Állatmentők Egyesületének kerül felajánlásra, akik minden héten tucatnyi bántalmazott állatot mentenek meg.

A beugró csupán egy laza 1000-es, viszont amit ezért kapsz, az megfizethetetlen. Bár még messze a december, de előre letudhatsz a Mikulás felé egy jó cselekedet, másrészt olyat tombolhatsz, hogy leszakad a ház! Ezt több fellépő is garantálja neked:

20:00-20:40 NUDE BUSH |Garage Stoner Funk|
20:50-21:30 Wrath of Azazel |Metal, Black metal, Death metal|
21.40 Metal Hastánc Show
22:05-22:55 Continoom Music |Dubstep-Metal-Pop|
23.05 Metal Hastánc Show
23:25-00:05 Seventh Genocide [I] |Post-Black Metal, Post-Rock, Experimental Rock|
00:20-01.00 Leave No Trace |Progresszív Rock, Metal| (h
01.00-XX.XX Rockbuli kifulladásig

Hova is kell jönni?
FCK Animal Abusers-S8 Underground Club 2018.április 07,

De miért is adjuk a metálunkat az állatokért?

Aki ismeri Schrotit (Schrott Pétert, a Continoom Zenekar alapítóját, nyúltulajdonost), tudja róla, hogy nemcsak jó ember, hanem igazi állatbarát is. Egérbarát egérfogót használ és mindig szabadon engedi a stúdióba betévedt jószágokat – persze a hangfalaktól tisztes távolságra.

Schroti azonban koránt sincs egyedül az állatok iránt táplált szeretetével. A Continoom Zenekar állatvédelemben való személyes érintettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy mindnyájan megosztják a háztartásukat egy (vagy több) házikedvenccel. Rohoska Gábor (basszusgitár) egy boldog macska boldog gazdája, Svajcsik Péter (gitár) hörcsög és nyúl szakértő, Gieszer Zsolti (dob) két családi háznál élő rakoncátlan vizsla gazdája. Egy egyetlen percig nem volt kérdés az egyöntetű igen a Tetovált Állatmentők Egyesület meghívására.

Te mit tehetsz az állatkínzás ellen?

Ha nem mersz, vagy nem tudsz fellépni vedd elő az okostelefonodat és használd okos dolgokra. Írd be a keresőbe, hogy állatmentők, és azonnal ki fogja neked dobni a legközelebbi egyesületet, szervezetet. “Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy bár a munkájukban közvetlenül nem tudunk segíteni, mégis segíthetünk közvetett módon”- nyilatkozta a zenekar. Tedd meg te is magadét, és segítsd a Tetovált Állatmentők munkáját!

Ne feledd:

Nagyon nagy szüksége van MINDEN állatmentő egyesületnek a segítségre, bármilyen formában is kapják!

2018 április 7
Tofi ,a Continoom elkötelezett rajongója

METÁLlati buli lesz!

A Tetovált Állatmentőkért klikk ide

Continoom