Metal nyúl, répa rock és gitár a tojások között

Újra itt a húsvét, a mértéktelen sonka evés, csokitojás keresés és pálinkától felbátorodott locsolkodás. Két tormától elmorzsolt könnycsepp között szerettük volna a karácsonyi bejegyzésünkhöz hasonlóan a legütősebb húsvéti metal dalokat összeszedni. De belebuktunk, mint részeg locsoló a kerti tóba…

Jó húsvéti metal dalt találni nehezebb, mint csokitojásra akadni egy építkezésen nyár közepén. Sőt, általában húsvéti metal, vagy rock dalt találni se könnyű. Vicces videókból ugyanakkor nincsen hiány…

Image result for bunny shadow

Tojás helyett villanygitár

A húsvét olyan, mint bármilyen más ünnep: nem maradhat villanygitár nélkül! Valaki még azt is videóra is rögzítette, hogyan lett a húsvéti nyuszi rocker.

Rocker répa és metal zöldségek

“Hülyeséghez nem köll’ ész…” – ahogy a régi mondás tartja. A mondás a Radioactive Chicken Heads (már a nevük se semmi) ars poetica-ja is lehetne. A banda tagjai zöldségeknek öltözve mutatják be a húsvéti nyuszi legsötétebb énjét Bad Bunny című dalukban.

Nyuszi zúz a plázában

A metal feldolgozásairól jól ismert Leo Moracchioli húsvétkor sem maradt otthon pihenni. A Gorillaz dalát feldolgozva gitárt és nyuszi jelmezt ragadott, hogy abban zúza körbe a környék plázáját és annak gyanútlan közönségét.

Mi jöhet még ezután?

Gratulálunk, eljutottál az utolsó videóhoz! Reméljük nem szenvedtél maradandó lelki sérüléseket a zenéktől és a nyulas poénoktól! Jutalomként tartogattunk valami igazán húsvétit is: egy szép ghospel-t a zseniális gitáros, Robben Ford tollából.

Kellemes húsvéti ünnepeket, és ne ázz el túlzottan akár locsolkodsz, akár téged téged locsolnak! BOLDOG NYULAT KÍVÁNUNK!