Szilveszter a Tankcsapdával és egy csipetnyi Continoom

Tankcsapda szilveszter, vendég: Continoom

Szilveszterkor a Barba Negrában dübörögtek a Tankok, akik nem érkeztek egyedül a bulira. Az este sztárjai előtt a Vegas Maffia és a Continoom kapott lehetőséget felpörgetni a korántsem pihenni érkező közönséget. A felkészülésről, a közös koncert megéléséről és a tapasztalatokról a Continoom dobosával, Gieszer Zsoltival beszélgettünk.

Mit szóltál, amikor megtudtad, hogy a Continoom lesz a Tankcsapda előzenekara?

Az első gondolatom – a többiekhez hasonlóan – a meglepetés és az öröm volt. Ez a koncert rendkívüli lehetőség volt a Continoom számára. Később, ahogy elgondolkodtam döbbentem rá, hogy mekkora megtiszteltetés is, hogy a Tankcsapda előtt fogunk fellépni szilveszterkor. Ráadásul ők az egyik nagy kedvencem általános iskolás korom óta.

Milyen módon inspirált a lehetőség a felkészülés során?

Nagy izgalommal töltött el az érzés, öröm volt belegondolni a próbákon, hogy egy színpadon leszek régi kedvenceimmel. A gyakorlás alatt sokszor futott ez át a fejemen, hogy a Tankokkal együtt lépünk fel. Így mikor már alább hagyott az energiám, mindig újult erőre kaptam ettől a ténytől.

Ezek szerint nem maradt ki a gyakorlás! Mennyi időt töltöttél a dobok mögött?

Átlagosan napi 30-60 percet gyakoroltam otthon egyedül, heti 2 órát pedig a mindig kiváló hangulatban telő zenekari próbákon. Pontosságra, az apró break-ek tökéletesítésére és a stúdiófelvétel tökéletes visszaadására törekedtem a próbák alatt.

Hogyan érezted magadat a koncert során?

Élveztem minden percét a napnak, és persze éjszakának! Profi stábbal dolgozhattunk, a hangzás és a szervezés egyaránt kifogástalan volt. Ráadásul Lukács Laciékkal is beszélgethettünk, amivel gyerekkori álmom vált valóra. De a legjobban az együtt töltött időt élveztem. Szeretek a Continoom dobosaként zenélni, mert hiszem, hogy hamarosan egy erős brand-et fogunk képviselni a tagok profizmusának, elszántságának, emberségességének, humorának és hozzáállásának köszönhetően.