Kr3ll, DivideD, Continoom – Fusion Night

KR3LL

Tudjátok mi lesz május 4-én? Hát persze, hogy tudjátok. FUSION NIGHT a felújított Crazy Mamában. Kr3ll, DivideD és Continoom koncert egy estén! Hogy Ti is jobban megismerkedjetek a további két zenekarral, feltettünk nekik néhány kérdést a közös kis esténkkel, és velük kapcsolatban!

 

Linda Daemon az első áldozat. Őt kérdeztük a mindenről (is). Hogy alakult a zenekar, kikből áll és ők mivel foglalkoznak civilben?

Linda Daemon: A KR3LL négy jó barátból áll, gyerekkorunk óta zenélünk, és körülbelül 20 éve ismerjük egymást, és éppen itt volt az ideje, hogy egy közös produkciót csináljunk közösen.

Linda Daemon – ének
Tommy – gitár, elektronikus programozás
Riki Church – basszusgitár, vokál
Viktor Keresztes – dob

Linda Daemon: angol-magyar, magyar-angol tolmács és fordító, és hivatásos énekes

Tommy: ének-zene és informatika tanár

Riki Church: hivatásos zenész

Viktor Keresztes: hivatásos zenész és doboktatással foglalkozik

Kr3ll

Miért használtok extrém megjelenési eszközöket a színpadon?

Linda Daemon: Manapság mi számít extrémnek? Ami egy embernek extrém, az a másiknak teljesen hétköznapi és normális. Egyébként meg szeretünk kitűnni, szeretünk olyanok lenni, amilyenek vagyunk.

Ez nekünk egyáltalán nem extrém. A zenénkben is maximum azaz extrém, hogy rock zenét és más zenei stílusokat – elektronikus zenét keverünk össze, és kijön belőle egy igazán érdekes hangzás. Szeretünk energikus és emlékezetes műsorokat adni. A látvány dinamikus, akár csak a zenénk.

Mióta létezik a KR3LL?

Linda Daemon: 4-5 évvel ezelőtt kezdtünk dalokat írni. Először csak én és Tommy. A mi kapcsolatunk nem csak baráti, mi házasok vagyunk. Megmutattuk a dalokat Riki barátunknak, akinek nagyon tetszett, és ő is hozzáadta az ötleteit, gondolatait, zeneiségét.

Kicsit később csatlakozott hozzánk a dobosunk Viktor, és négyen neki is láttunk ez első nagylemeznek, ami 2018 elején jelent meg BANG címmel.

Mit gondolsz a FUSION NIGHT-ról?

Linda Daemon: Mi most kaptunk először meghívást a FUSION NIGHT nevű rendezvényre, de van egy érzésem, hogy ez a program azért jött létre, mert van néhány zenekar, akik feszegetik a határokat, és igyekeznek egy kis elektronikát, egy kis modern hangzást vinni a zenébe.

Sok zenehallgató van szerte Magyarországon, és mindenkinek más ízlése van, próbálunk kitölteni egy űrt. Reméljük sikerül is.


Kr3ll – NO NO NO (lyric video)

Szerinted milyen lenne ha ez a három zenekar bevállalna egy közös dalt?

Eddig még nem volt szó arról, hogy a három zenekar közös dalban is együttműködne, de meglátjuk, hogy mekkora sikere lesz a FUSION NIGHT III.-nak, bármi megtörténhet a jövőben.

Miért érdemes elmenni a Crazy Mamába?

Linda Daemon: A Crazy Mama igaz, hogy kicsit kiesik a belvárosból, de ez nem minden esetben rossz. Remek állandó közönség jár oda, de minden új vendéggel, érdeklődővel is kedvesek és tisztelettudóak. A színpad nagyobb lett, a hangosításba és fénytechnikába is sok időt, energiát és pénzt fektettek. Az árak elfogadhatóak, és remek zenekarok lépnek fel náluk.

A FUSION NIGHT egy szuper rendezvény, és mindenkinek nagyon ajánlom, akinek kicsit más az ízlése, mint a szokásos zenekarok Magyarországon, akiket úgy favorizálnak. Adjatok a DIVIDED, CONTINOOM és KR3LL zenekaroknak egy esélyt, ha még nem hallottatok minket, ha meg igen, akkor tudom, hogy ott lesztek!

Mitől lesz egyedi és kihagyhatatlan ez a koncert?

Linda Daemon: Mert három olyan csapat lép fel, akik feszegetik a határokat, és nem csak élő zenét hoznak nektek, hanem profi zenészekkel, profin megírt dalokat. Jó kedvvel és őszinte erővel, dinamikával. Rock és elektronika egyvelege, ami kedvező a fülnek és a táncos lábaknak egyaránt.